BRIGHT Interior Design

Servicii

Proiectul de design interior

Concept Design

Gandim interioarele pornind de la client si incercam sa aflam cat mai in detaliu nevoile sale estetice si functionale ca sa le integram in design. Masuram si analizam spatiul generand un 3D cu propunerea. Alegem finisajele si obiecte care se incadreaza in stilul configurat la primele inataniri. Ne preocupa sa obtinem cele mai bune rezultate pornind de la contextul dat, sa rezolvam problemele spatiului dar mai ales sa aducem plus valoare prin design.


Imagini virtuale

Imaginile virtuale sunt un instrument prin care ne comunicam propunerea de design. Suntem preocupati ca ele sa o reflecte cat mai realist, astfel ceea ce veti regasi in continutul lor sunt finisajele si obiectele din lista de achizitii (care este la randul ei corelata cu bugetul investitiei).

Propunere vs Realitate


Planse tehnice

Aspectele tehnice ale implementarii sunt importante pentru realizarea ei cu succes. Astfel generam un dosar tehnic in care se regasesc calcule de necesar de materiale de finisaj, desfasuratele peretilor daca sunt placari de ceramica, pozitii instalatii electrice si sanitare conform proiectului agreat, proiect tavane, proiect de mobilier la comanda si alte detalii de executie care sunt necesare.


Achizitii

Tot ceea ce exista in propunerea de design se regaseste in lista de achizitii care este de la primele intalniri corelata cu bugetul investitiei. Colaboram cu furnizori locali, nationali si internationali, selectam cele mai potrivite finisaje si piese in functie de design, buget si termen de livrare. In tabelul se regasesc: magazinul, finisajul (cu necesar de comanda) sau produsul, pretul.


Management

Desigur ca vom recomanda echipe pe care le-am intalnit pe santiere si cu care am lucrat bine, au fost seriosi si s-au tinut de cuvant. Serviciile de implementare - Project Management - le ofertam separat si doar pentru proiecte care depasesc 800euro/ mp ca investitie.